Quality labels

November 2016
Kære Ulla Lambek,

Tillykke! Jeres skole er blevet tildelt Det Europæiske Kvalitetscertifikat for et fortræffeligt stykke arbejde i eTwinningprojektet "Expressing the Way We Are". Dette betyder, at dit arbejde, dine elevers og din skoles arbejde er blevet anerkendt på højeste europæiske niveau.

Som et bevis herpå, vil I modtage et certifikat, som I kan vedhæfte jeres webside og udstille på en central plads på jeres skole. Jeres projekt vil også blive udstillet i et specielt område på den europæiske Portal på  www.etwinning.net.

Endnu en gang tillykke med denne enestående præstation, og jeg håber, at vi mødes til et eTwinning arrangement i løbet af året.

Med venlig hilsen
eTwinning Team
etw_europeanqualitylabel_83613_en.pdf (186580)
 
Kære Ulla Lambek, - October 2015

Tillykke! Jeres skole er blevet tildelt Det Europæiske Kvalitetscertifikat for et fortræffeligt stykke arbejde i eTwinningprojektet "Thinking Outside the Box". Dette betyder, at dit arbejde, dine elevers og din skoles arbejde er blevet anerkendt på højeste europæiske niveau.

Som et bevis herpå, vil I modtage et certifikat, som I kan vedhæfte jeres webside og udstille på en central plads på jeres skole. Jeres projekt vil også blive udstillet i et specielt område på den europæiske Portal på  www.etwinning.net.

Endnu en gang tillykke med denne enestående præstation, og jeg håber, at vi mødes til et eTwinning arrangement i løbet af året.

Med venlig hilsen
eTwinning Team
 
Kære eTwinnere og eTwinning-venner!           (Modtaget sidst i oktober 2015)

I dag er en ganske særlig dag: I dag har eTwinning nemlig 10-års jubilæum. Det vi fejrer, det er jer og jeres succes. Jeg vil gerne takke jer varmt for jeres aktive deltagelse i dette dynamiske fællesskab mellem skoler i Europa. For mig er eTwinning en succeshistorie: eTwinning-fællesskabet vokset fra 12 200 registrerede lærere i det første år til over 326 000 i dag, og næsten 145 000 skoler med! Det vil sige, at næsten halvdelen af alle skoler i Europa deltager, og tallet vil fortsætte med at vokse.

Der er ikke kun tale om en succes rent kvantitativt. Vi må nemlig ikke glemme den entusiasme, I som eTwinnere har udvist, og den interesse, som er blevet skabt også uden for Europa, samt den betydning, som eTwinning har haft for lærere, elever og skoler som middel til at fremme innovation inden for læring og undervisning.

EU står i dag over for sin største udfordring til dato: Kan vi bevare et samfund, der ikke kun er åbent og forskelligartet, men også fredeligt og med sammenhængskraft? Konflikter i vores nabolande, migrationspres på vores ydre grænser og terrorangreb i vores byer har gjort dette til et nyt og presserende spørgsmål.

Europa har pligt til at videregive sine grundlæggende værdier - frihed, lighed, pluralisme, tolerance, retfærdighed og solidaritet - til den næste generation. Det er i vores klasseværelser - fra børnehaver til gymnasier og universiteter – en stor del af denne vigtige opgave skal løses. Uddannelse skaber ikke kun viden og færdigheder, men hjælper også med at gøre de unge til ansvarlige og åbensindede samfundsmedlemmer, som respekterer andre. Derfor må vi gøre de rigtige investeringer i de lærere, der vejleder vores børn og forbereder dem på livet. Lærergerningen bør nyde højest mulig prestige.

I denne forbindelse har eTwinning et stort potentiale, som kan være med til at udvide horisonter og nedbryde barrierer ved at give eleverne mulighed for at udvise tolerance og opleve mangfoldighed og "learning by doing". eTwinning giver også jer lærere muligheder for at udvikle jer yderligere fagligt, lære af hinanden og udveksle erfaringer. Jeg er overbevist om, at de færdigheder, I opnår, og den erfaring, I høster, vil række langt ud over skolerne, bidrage til samfundet som helhed og skabe flere aktive, engagerede og tolerante borgere, som har respekt for andre. Dette er for mig et enestående og vigtigt mål for eTwinning. Alt dette ville ikke kunne ske uden jeres deltagelse og engagement, jeres generøsitet, entusiasme og tid.

Jeg takker jer alle varmt og ønsker tillykke!

Tibor Navracsics
EU-kommissær for uddannelse, kultur, unge og sport
 
 

Kære Ulla. 

Jeg skriver til dig, fordi du netop er blevet tildelt det Nationale Kvalitetscertifikat på dit eTwinning projekt: “Thinking Outside the Box” Tillykke med det! Det er tydeligvis et flot projekt, hvor I har haft et godt og givende samarbejde. 

Her kommentaren fra eTwinning Desktoppen:

Very nice and interesting project with a great amount of cooperation among both teachers and students. Using many different ICT tools has been a big part of the project and has obviously made many things achievable. 

Very good idea with the online webinars to help planning the activities among the teachers. Very nice that the students themselves found ways to communicate with each other. The students wanted to “stay in touch”. Definitely helping the students to be more unprejudiced which is of great value today in Europe!  

Very sure that the goal, learning together and form each other, has been achieved.

Overall a nice project that we off course will assign the National Quality Label.

 

Vi håber, at du nyder at inddrage eTwinning i din undervisning. Måske du allerede har gang i et nyt projekt eller har planer om et? Forhåbentlig får du igen lyst til at ansøge om det National Kvalitetscertifikat.

Endnu engang tillykke med tildelingen af det Nationale Kvalitetscertifikat. 

 

 

Mvh Birgitte Herrmann

Koordinerende eTwinning ambassadør

 

Dear Filiz Egemen (İBNİ SİNA ANADOLU LİSESİ),

Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning.

Congratulations!

Can Erdoğan
03.09.2015


All the best,